Címkék: Nyilt hétvége | Toyota

2020. január 22. szerda, 15:33

 

Újabb zöld forradalom következhet: megérkezett a magyarországi Toyota márkakereskedésekbe a Toyota slágermodellje, a világ legfejlettebb, negyedik generációs környezetbarát öntöltő hibrid elektromos hajtását futurisztikus dizájnnal és high tech technológiákkal kombináló C-HR legújabb generációja.

 

 

 A trendi kupé crossover január 24-26. között, nyílt hétvége keretében mutatkozik be a hazai vásárlóknak, akiket, amellett, hogy most először kipróbálhatják a modell 2,0 literes, 184 lóerős öntöltő hibrid elektromos hajtással kínált változatát, a kedvezményes évindító Toyota ajánlatokon túl egyedi, csak ezen a hétvégén érvényes extra kedvezmények várnak az új C-HR-re és egyéb Toyota modellekre vonatkozóan is.

 A kategóriateremtő Toyota C-HR-t az elmúlt évtized egyik legnagyobb autóipari sikertörténeteként tartják számon, nem véletlenül. A városi forgalomban akár 50-70%-ban tisztán elektromos üzemben való közlekedést is lehetővé tevő öntöltő hibrid elektromos hajtást minden korábbinál népszerűbbé tévő modell egyedi, futurisztikus formavilága és az általa kínált rendkívüli, dinamikus vezetési élmény rengeteg új ügyfelet hozott a Toyota számára, és tett elkötelezetté a környezetbarát autózás iránt.

 

 

A modell korábbi generációját 10-ből 8 ügyfél választotta hibrid hajtással, ez az arány ugyanakkor most még tovább nőhet, az új C-HR ugyanis, a korábbi generációs modellből ismert 1,8 literes hibrid hajtás továbbfejlesztett változata mellett elérhető a 184 lóerős teljesítményével egészen különleges vezetési élményt ígérő vadonatúj 2,0 literes hibrid elektromos hajtáslánccal is, erre ezidáig a szegmensben nem volt példa. A 122 lóerős, 1,8 literes hibridrendszer a korszerűbb, lítium-ion akkumulátorával a korábbinál kisebb öko-lábnyomot hagy, CO2-kibocsátása pedig jelenleg mindössze 109 g/km (WLTP szabvány szerint). A valódi csúcsot persze az erőteljes, 2,0 literes Hybrid Dynamic Force hajtáslánc jelenti: a 184 lóerős rendszer – amelynek legalacsonyabb CO2-kibocsátási értéke csupán 118 g/km (WLTP) – sikeresen ötvözi az energiahatékonyságot és a kiváló menetteljesítményeket; a korszerűsített futómű és a kedvezőbb NVH-értékek pedig zökkenőmentesebb, csendesebb utazást és magasabb szintű menetdinamikát tesznek lehetővé.

Megmarad, ám még kifinomultabb lesz az ikonikus, futurisztikus formavilág
 Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Toyota C-HR-t semmivel sem összetéveszthető, futurisztikus formavilága szinte születése pillanatában ikonikus modellé tette. Az új generáció hű marad az eredeti modell identitásához: merész stílust képviselő kupészerű vonalaival továbbra is élesen elkülönül mind a Toyota modellskálája, mind a C-kategóriás szabadidőautók szegmesének többi tagjától. Az autó első és hátsó részén látható finom változtatások letisztultságot, kifinomultságot, ugyanakkor dinamizmust sugároznak, míg a legújabb LED-technológiával szerelt fényszórók és a hátsó lámpák új formába rendeződtek.

A legújabb multimédiás technológiákat felvonultató ember-gép kezelőfelülettel (HMI)
 Az új Toyota C-HR fedélzeti multimédia rendszere immár teljes okostelefon-integrációt tesz lehetővé az “Apple CarPlay” és az “Android Auto” rendszerek jóvoltából. Ezen felül “over the air” technológiával frissíthetők a navigációs rendszer térképei. Új autó vásárlásakor a Toyota ingyenes hároméves előfizetést kínál a félévente kiadott frissítésekre. Az új Toyota C-HR fedélzeti kommunikációs rendszere lehetővé teszi, hogy az utasok zavartalanul élvezhessék a MyT alkalmazás kapcsolt szolgáltatásait.

Egy autó amely megtanít környezetbarát módon vezetni
 Az új Toyota C-HR vezetésekor az applikáció egy vadonatúj szolgáltatásával is megismerkedhetünk majd: ez az úgynevezett hibrid coaching, amely személyre szabott képzést kínál: a vezetők megtanulják, hogyan autózhatnak minél tovább elektromos üzemmódban és hogyan használhatják ki egyre természetesebben a hibrid hajtáslánc előnyeit a mindennapi vezetés során.

Január 24-26. között bárki kipróbálhatja
 A Toyota C-HR új generációja, amelynek minden esélye meg van arra, hogy túlszárnyalja még az eredeti modell sikereit is, január 24. és 26. között, nyílt hétvége keretében mutatkozik be a magyarországi Toyota márkakereskedésekbe, ahol a vadonatúj, 2,0 literes, 184 lőerős hajtáslánccal szerelt modellváltozat kipróbálására is lehetőség nyílik. A nyílt hétvége során ráadásul a Toyota kedvezményes évindító ajánlatain felül egyedi extra kedvezményt kínál az új C-HR-re és további Toyota modellekre is.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER