Címkék: Suzuki | Suzuki Ignis

2017. február 18. szombat, 06:42

 

Bemutatkozott az új Suzuki Ignis. A fiatalokat megcélzó ultrakompakt SUV modellben egyesül a letisztult, stílusos külső a sokoldalú kihasználhatósággal. A Suzuki hagyományai által inspirált, de a 21. század elvárásaihoz igazodó, karakteres megjelenésű crossover magabiztos, kényelmes és élvezetes vezetést biztosít a legváltozatosabb körülmények között is.

 

 
A tavalyi Párizsi Autószalonon mutatta be a Suzuki Motor Corporation ultrakompakt crossoverjét, az izgalmas és letisztultan elegáns Ignis-t, amely mostantól a hazai utakon is feltűnést kelt. A hagyományos Suzuki dizájnelemeket modern stílusjegyekkel ötvöző vonalvezetés ugyanis igazán karakteres külsőt kölcsönöz az autónak.



Stílusos funkcionalitás
A kompakt méretű és könnyen vezethető modell a folyamatosan mozgásban levő, fiatalabb generációk változatos igényeinek is megfelel, akiknek a biztonság és kényelem mellett fontos, hogy egy szerethető autó tulajdonosai legyenek. A jól alakítható csomagtérben könnyedén elfér a sportfelszerelés, a lapraszerelt asztal, de még a nagybevásárlás is. A 14 színben elérhető Ignis a takarékos és korszerű szívómotor mellett modern vezetéstámogató és biztonsági felszereltséggel támogatja a nyugodt autózást. Legyen szó mindennapi városi ügyeink intézéséről vagy hétvégi túrákról, az Ignis-szel élménnyé válik az autózás.

Új Suzuki Ignis     Listaár
Ignis     GL     1.2     5MT     3 755 000 Ft
Ignis     GL+     1.2     5MT     4 140 000 Ft
Ignis     GLX     1.2     2WD AGS     4 940 000 Ft
Ignis     GL+     1.2     5MT 4WD     4 540 000 Ft
Ignis     GLX     1.2     4WD AEB 5MT     5 040 000 Ft

Felszereltségek letöltés



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER