Címkék: Genfi Nemzetközi Autószalon | Suzuki | Suzuki Baleno

2016. február 12. péntek, 15:15

 

A Frankfurti Autószalonon tartott világpremiert követően a Suzuki örömmel jelenti be, hogy az európai piacon is útjára indítja az új Balenót. Az új csapott hátú modell a stílus, a felszereltség, a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság harmonikus kombinációját nyújtja.

Középtávú „SUZUKI NEXT 100” terve keretében a Suzuki még az eddiginél is nagyobb súlyt fektet a technológiailag kifinomult, célirányosan tervezett termékek gyártására – ennek része a márka új platformstratégiája is. Az új Balenót is a nagyobb szilárdságú és csökkentett súlyú új generációs platformra építették, ami hozzájárul a jármű üzemanyag-takarékos működéséhez, ütközésvédelméhez, helykihasználásához és az alapműködések, vagyis az utazás, kanyarodás és megállás terén nyújtott kiváló teljesítményéhez.

baleno-genf-1

A könnyű csapott hátú modellt a remek gázreakciót biztosító BOOSTERJET közvetlen befecskendezésű turbómotor vagy a DUALJET szívómotor hajtja – utóbbihoz SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) hibridhajtás is rendelhető, amelyben integrált indítógenerátor segíti a motor munkáját.

A minden ízében új Balenót tavaly októberben vezették be az indiai piacra, ahol azóta szép számban kel el. Az európai piacon idén tavasszal debütál az új modell.

A Genfi Autószalonon a Baleno és a Suzuki más csúcstermékei a 4-es csarnok 4251. számú standján lesznek láthatók. A 86. Genfi Nemzetközi Autószalon a sajtó számára március 1-én és 2-án, a nagyközönség számára március 3-ától 13-áig áll nyitva.

baleno-genf-2


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER