Címkék: Suzuki | visszahívás

2014. december 19. péntek, 13:30

 

Több ezer Suzukit hívnak vissza a légzsák, illetve a motor lehetséges meghibásodása miatt - erősítette meg az Origo értesülését az MTI-nek a cég. Ruska Viktória, a Magyar Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője elmondta, 17 ezer Magyarországon értékesített Wagon R+ tulajdonosának kell szervizbe mennie, mert hibás lehet az utasoldali légzsák felfújóegysége.

 

Megkezdődött azoknak a Suzuki tulajdonosoknak az értesítése, akik hibás, 2013. szeptembere és novembere között gyártott 1,2 literes, K10B benzinmotorú Swift, valamint Splash modelleket vásároltak - mondta a kommunikációs vezető.

Ezen modellek esetében a vízpumpatárcsa rögzítése bizonyos helyzetekben meglazulhat, aminek következtében a motor túlmelegedhet és motorhiba alakulhat ki - tette hozzá. A hiba összesen 7700 Esztergomban gyártott autót érint, ebből 580 darabot adtak el Magyarországon. A márkaszervizekben ellenőrzik, és ha szükséges cserélik a különböző egységeket - jegyezte meg a kommunikációs vezető.

A Magyar Suzuki Zrt. nem ad ki közleményt a visszahívásokról, a tulajdonosokat levélben értesítik - mondta Ruska Viktória.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER