2011. október 09. vasárnap, 19:28

 

A magyar olimpikonok és edzőik vadonatúj Suzuki autókból álló járműflottát kaptak a Magyar Suzuki Zrt.-től, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gyémánt fokozatú szponzorától.

 

 

suzuki-magyar-olimpiai-autok-megallapodas

A MOB nevében kiváló sportolók és sportvezetők vették át ünnepélyes keretek között a negyvenöt autóból álló új Suzuki-flottát a Magyar Suzuki budaörsi értékesítési bázisán. Az új Swiftek és Kizashik feladata, hogy segítsék a felkészülést, megkönnyítsék, kényelmesebbé tegyék a sportolók és edzőik életét a londoni olimpiai játékokig hátra lévő időben.

„Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója, a Magyar Suzuki Zrt. évek óta a magyar sport, a magyar olimpiai csapat érdekeit szolgálja. Nagyon köszönjük, hogy támogatásukkal hozzájárulnak ahhoz a megfeszített munkához, amely a magyar sportéletben folyik, és biztosítják a nyugodt körülményeket a londoni felkészüléshez. Bízom benne, hogy a »mi autónkkal« a jövőben is szoros lesz az együttműködésünk!” – szólt Borkai Zsolt, a MOB elnökének üzenete.

Hisashi Takeuchi, a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Reméljük, a magyar sportolók fényesebbnél fényesebb érmeket szereznek az olimpián. Szeretnénk, ha a sportolók és edzőik sikereihez szerény mértékben mi is hozzájárulhatnánk.”

suzuki-magyar-olimpiai-autoflotta

A MOB-nak átadott járművek egyike különleges: a húszéves esztergomi gyárban júliusban legyártott kétmilliomodik kocsit Douchev-Janics Natasa vehette át Szegeden azon napon, amikor kislánya születése után egy hónappal újra edzeni kezdett. A sportoló, aki több éve Suzukival jár, azt követően folytatja az olimpiai felkészülést, hogy életet adott kislányának, Milanának. A „lángoló gyöngyházvörös” harmadik generációs Swiftet Janics „munkába járásra” használja majd lakhelye és a maty-éri vízisport-centrum között.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER