2011. május 26. csütörtök, 15:04

 

Megjelent a Suzuki Swift harmadik Magyarországon gyártott generációjának különleges kiadása. A limitált széria a Sky nevet kapta, ami egyfelől a gyárilag beépített napfénytetőre utal, másfelől arra, hogy a modell a nyár folyamán lesz kapható a szalonokban.

 

suzuki-swift-sky-limitalt-szeria

Az új Swift Sky ötajtós, kézi váltós, csúcsfelszereltségű modell, hat légzsákkal és egy további térdlégzsákkal, elektronikus menetstabilizálóval (ESP) és automata légkondicionálóval. Az audiorendszert bluetooth mobil kapcsolattal látták el, a rádióban CD- és MP3-lejátszó, valamint USB-csatlakozó is van.

A legkorszerűbb műszaki megoldások a Swift Sky szerves tartozékai: a vezető kényelmét automata sebességtartó, kulcs nélküli nyitás és nyomógombos indítás, a parkolás során pedig négypontos tolatóradar szolgálja.

Ami a limitált sorozat külső megjelenését illeti, a 16 collos könnyűfém felnik rögtön felkeltik a figyelmet. A napfénytetős Swift Sky trendi formatervével a nyár hangulatát idézi. A különleges széria négy színben kapható, ezek fantázianevei „szuperior fehér” (alapszín), valamint három metálfényezésű szín: „hűvös gyöngyházfehér”, „füstös zöld” és „lángoló gyöngyházvörös”. A Sky-t kizárólag Magyarországon forgalmazzák, 2011 nyarán.

A modellt 3 millió 990 ezer forintért kínálják a kereskedések.

Suzuki Startlapja: http://suzuki.lap.hu/


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER