2011. február 04. péntek, 14:54


Subaru Impreza Concept
Subaru Impreza Concept

A kiállítást márciusban rendezik meg a svájci Genfben (sajtónap: március 1-2; közönségnapok: március 3-13.). Ugyancsak itt mutatkozik be a világon első ízben a "Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept" (Subaru Hátsókerék hajtású Sportkocsi Technológiai Tanulmányautó) is.

Subaru Impreza Concept

A Subaru Impreza Concept az első tanulmányautó, amely a Subaru új márka-stratégiája alapján született. Dizájnja a következő Impreza modellek lehetséges jövőbeli formavilágát mutatja be, s a tanulmány a Subaru új, "Confidence in Motion" arculatát is megtestesíti. A márka legfőbb értékének tartott "élvezet és nyugalom" hangulatot sugalló Subaru Impreza Concept letisztult formái dinamikus és elegáns benyomást keltenek. A tágas, négyüléses autó teljes biztonságot és komfortot kínál utasai számára.

- A legfontosabb műszaki adatok -

Hosszúság x Szélesség x Magasság: 4.520 x 1.820 x 1.430 mm, Tengelytáv: 2.640 mm
Erőforrás: Új Generációs Subaru Boxermotor (2,0 literes, négyhengeres, vízszintes hengerelrendezésű motor) és
Lineartronic (CVT)

Subaru Trezia

A Subaru Trezia tökéletesen megfelel annak a fajta új értékrendnek, amely egyre hangsúlyosabb Európában, s amelynek szellemében a vásárlók kisebb és környezetkímélőbb autókat keresnek. Az "Új Kompakt Kombi" teljes hossza kevesebb, mint 4 méter, ugyanakkor a lehető legtöbbet hozza ki a Subaru kombi-formájából. Erőteljes, markáns megjelenése, tágas, jól felszerelt utastere és könnyen variálható belső tere révén ez a kompakt utazóautó figyelemre méltó előnyöket kínál. CO2 kibocsátása mindössze 113 g/km*, így a Trezia kimagasló vezetési élménye környezetbarát működéssel párosul. Az autó az európai piacokon 1,3 literes benzinmotorral és 1,4 literes turbódízel erőforrással lesz rendelhető.

*az 1,4 literes turbódízel motor esetében

Subaru Trezia
Subaru Trezia

- A legfontosabb műszaki adatok -

Hosszúság x Szélesség x Magasság: 3.995 x 1.695 x 1.595 mm, Tengelytáv: 2.550 mm

Subaru Rear-Wheel Drive Sports Car Technology Concept

A Subaru jelenleg a Toyota Motor Corporation vállalattal közösen dolgozik egy hátsókerék hajtású sportkocsi fejlesztésén. A vadonatúj alapokra épített jármű egyik jellemzője a Subaru védjegyeként és legfontosabb technológiájaként ismert "Subaru Boxermotor". A tanulmányautó megtestesíti mindazt a tudást, amit a Subaru a személyautók számára kifejlesztett boxermotorok gyártásának terén szerzett, és bemutatja, hogyan integrálható e tapasztalat egy hátsókerék hajtású autóba úgy, hogy egy újszerű, élvezetesen vezethető és a Subaru-élményt tükröző jármű szülessen. A technológiai tanulmány azt szemlélteti, hogyan használhatók fel teljes egészében a Subaru műszaki értékei és a boxer-technológia előnyei egy vadonatúj platformon.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER