2010. október 15. péntek, 20:22

 

A Skoda bemutatja egyik legsikeresebb modellje, az Octavia Tour második generációját

Gazdag alapfelszereltség
Limuzin és kombi változatban is

 

skoda octavia tourKözelmúltbeli története egyik legnépszerűbb modellje, az Octavia Tour új generációját mutatja be a Skoda. Az újdonságot elődjéhez képest jelentősen felfrissített design, teljesen új fejlesztésű belső tér, valamint felszereltségi csomagjai és motorjai teljesen új palettája jellemzi, emellett a szigorú EU5 károsanyag-kibocsátási szabvány határértékeinek is megfelel. Az előző nemzedékhez hasonlóan az Octavia Tour limuzin és kombi változatban is megjelenik. A 2004 óta „Tour” jelzéssel kínált első generációs Octavia kiváló ajánlatnak számított szegmensében, összesített eladásai az 1,4 millió példányt is meghaladták.

A már alapkivitelben is gazdag felszereltség, a Skoda modelljeit jellemző kiemelkedő minőség, és a vásárlók széles köre számára elérhető árfekvés kombinációja segítette az Octavia Tour kiviteleket figyelemreméltó piaci sikereikhez. Az Octavia Tour második generációja ismét kiváló ár-érték arányt képvisel.

uj skoda octavia tourAz új Octavia Tour limuzin és kombi változatban egyaránt megjelenik. Motorválasztékában három erőforrás sorakozik, mindegyik ötfokozatú manuális sebességváltóval. Az egyes motorok rendelhetősége az adott piac függvénye: az Európai Unió piacain kínált változatok hajtásáról az 1.4 (59 kW) és az 1.6 (75 kW) benzines konstrukciók, míg az Európai Unión kívüli országokban egyfelől ugyancsak az 1,6 literes benzinmotor 75 kilowattos kivitele, másfelől a 2.0 TDI common-rail dízel motor (81 kW) között választhatnak a vásárlók.

Az Octavia Tour második generációjában is széles körű szériafelszereltséget kínál, benne vezető- és utasoldali első légzsákkal, blokkolásgátlóval (ABS), szervokormánnyal, központi zárral, elektromos külső tükrökkel, négyküllős kormánykerékkel és állítható magasságú vezetőüléssel.

Magyarországon az új Octavia Tour 2011. január 1-jétől rendelhető a márkakereskedőknél.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER