2012. január 20. péntek, 21:00

 

A Renault 1996-os megjelenésekor új kategóriát teremtő modellje, a Scénic család - mely továbbra is piacvezető Európában és a magyar piacon is a kompakt egyterűek szegmensében – felfrissült külsővel és számos technológiai újdonsággal vág bele a 2012-es évbe.

renault-scenic-grand-scenic

A külső változások elsősorban az orr-részt érintik, az eddiginél jóval határozottabb, erőteljesebb megjelenést adva az autónak, melyet a króm és fényes fekete díszítések, illetve a LED-es nappali menetfény tesznek teljessé.

A belső tér továbbra is a Scénictől megszokott komfortot biztosítja utasai számára hatalmas térkínálatával, számtalan rakodóhelyével és praktikus, innovatív megoldásaival.

renault-grand-scenic-utaster


A technikai újdonságok is a kényelmet, biztonságot és a vezetési élményt szolgálják:

•    A Renault kínálatában elsőként itt jelenik meg a Visio System®, mely magában foglalja a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert és az Automatikus fényszóró-vezérlést, mely a fény- és forgalmi viszonyoknak megfelelően kapcsolja a távolsági fényszórót
•    A szériafelszereltség része az Emelkedőn indulást segítő rendszer (Hill Start Assist)
•    Szintén már az első felszereltségi szinttől alapfelszereltség az USB-csatlakozóval ellátott Mp3 CD-s rádió, melynek segítségével a lehető legegyszerűbben csatlakoztathatjuk külső zenelejátszóinkat az autó audiorendszeréhez
•    Bővül a motorkínálat is az Energy motorcsalád egy új, benzines tagjával. A 2011 nyarán megismert, és nagy sikert aratott Energy 1,6 dCi 130 mellé  tavasszal érkezik az Energy 1,2 Tce 115 erőforrás, mely magában hordozza az Energy motorcsaládra jellemző technológiai újdonságokat és kiváló menettulajdonságokat

A kínálat a Scénic és Grand Scénic modellen ugyanolyan felépítésű, a már jól ismert Expression, Dynamique és Privilege felszereltségi szintek mellett egy új, Bose felszereltség jelenik meg, mely a Renault magasabb kategóriájú autóiból már jól ismert tökéletes hangminőséget és kiváló hangzást kínálja a Scénic és Grand Scénic utasai számára is.

Ár:
Renault Scénic induló ára: 4.690.000,-Ft
Grand Scénic induló ára: 4.990.000,-Ft
További 400.000,-Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén.

Az új modellek magyarországi hivatalos forgalmazása január 23-án kezdődik, az első példányok már megtalálhatók a magyaroszági Renault-márkakereskedésekben.

renault-scenic


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER