2011. november 22. kedd, 23:20

 

Jean-Philippe Imparato az új európai kereskedelmi igazgató, Yves Moulin az új nemzetközi kereskedelmi igazgató.
A Márkák Igazgatóságának újjászervezése keretében 2012. január 1-től az Európai Kereskedelmi Igazgatóság vezetését Jean-Philippe Imparato veszi át, a Nemzetközi Kereskedelmi Igazgatóság élére Yves Moulin kerül.

psa-peugeot-citroen

Az újonnan kinevezett igazgatók a PSA Peugeot Citroën márkaigazgatója és igazgatótanácsának egyik tagja, Jean-Marc Gales  irányítása alatt végzik majd munkájukat. Fő feladatuk:

•    a két márka kereskedelmi és gazdálkodási terveinek megvalósítása, valamint
•    a Peugeot és a Citroën által kidolgozott önálló márkafejlesztési stratégiák megvalósítása.

Franciaország kivételével, ahol a Peugeot és a Citroën igazgatója közvetlenül Jean-Philippe Imparato alá tartozik, valamennyi európai országban külön márkaigazgatót neveznek ki. Az egyes országok márkaigazgatójának irányítása alatt dolgoznak majd a Peugeot és a Citroën leányvállalatainak ügyvezető igazgatói, akik a helyi értékesítésért a és hálózatfejlesztésért felelnek.

Az új kinevezésekre a márkaigazgatóság átszervezése keretében került sor, amelynek két legfontosabb célkitűzése, hogy
•    elősegítse a két márka önálló stratégiájának megvalósítását a világban, illetve hogy
•    egyszerűsítse és hatékonyabbá tegye a Csoport európai kereskedelmi tevékenységét.

Ennek szellemében Vincent Rambaud-t, a Peugeot márkaigazgatóját és Frédéric Banzet-t, a Citroën márkaigazgatóját megerősítették funkciójukban, ők továbbra is Jean-Marc Gales irányítása alatt végzik munkájukat. Feladatkörük azzal bővül, hogy közvetlen irányításuk alá kerül az adott márka termékképviselete.

A forgalmazás és hálózatirányítás jelenlegi működését nem befolyásolja az átszervezés egyik márkánál sem.

Jean-Philippe Imparato, 45 éves, 1991 óta dolgozik a Csoportnál. Különböző kereskedelmi és minőségügyi pozíciókat töltött be Európában és Európán kívül. 2003 és 2006 között a Peugeot és a Citroën minőségügyi igazgatója Kínában, valamint 2008 és 2010 között a Citroën Olaszország ügyvezető igazgatója. 2010 áprilisa óta a nemzetközi kereskedelmi területért felelős a Peugeot márkán belül.

Yves Moulin, 52 éves, a Volkswagennél több vezetői állást is betöltött kereskedelmi és marketing területen. 2004-ben kezdett dolgozni a Csoportnál a Citroën Franciaország értékesítési igazgatójaként. 2007 és 2011 között a Citroën Kína ügyvezető igazgatója. 2011 január óta a Citroën nemzetközi kereskedelmi igazgatója.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER