2011. szeptember 11. vasárnap, 21:51

 

2011 szeptemberében a Peugeot a márkaarculat, különösen az érzelmek, kifejezésének új területére merészkedett, amelyben nagyszerű partnerre lelt, a világ 10 legjobb zenekara között jegyzett, Budapesti Fesztiválzenekar és a világhírű zenekarvezető, Fischer Iván személyében.

 

Fischer-Ivan-peugeot-508

"Örömünkre szolgál, hogy kiemelt támogatóként csatlakozhatunk a kimagasló művészi értékeket közvetítő Mahler Ünnephez, amely 2011. szeptember 9-12-én a Művészetek Palotájában kerül megrendezésre."

A koncertsorozattal kezdődően Fischer Iván, akit a világ legújítóbb és leginspirálóbb zenekarvezetői között tartanak számon, utazásait egy Peugeot 508 modellel kívánja a Peugeot még kellemesebbé varázsolni.


A Peugeot 2010-ben ünnepelte fennállásának 200 éves születésnapját, amelynek alkalmából a Márka teljesen megújult. A megújulás jeleként új modellek jelentek meg a Peugeot kínálatában, mint például a Peugeot RCZ sport-kupé, a Peugeot új túraautója, az 508, és a 100%-ig elektromos kisautó, a Peugeot iOn.

A megújulásnak azonban fontos eleme az új arculat és az ehhez kapcsolódó új üzenet is, melyben kiemelt szerepet kapott a modernebb megjelenésű oroszlán és az új szlogen:
Peugeot, MOTION & EMOTION.
MOTION: azaz a világon a mobilitási szolgáltatások terén referenciává válni. Olyan megoldásokat kíván a Peugeot biztosítani, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy az autók egyre harmonikusabban illeszkedjenek a környezetbe.
EMOTION: A Peugeot génjeiben gyökerezik az érzelem örökös keresése. A Márka továbbra is elkötelezett a stílus terén, hiszen egy autómodell nemcsak a technikáról, hanem az érzelmekről is szól.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER