2011. május 13. péntek, 20:00

 

A Peugeot 3008 HYbrid4 kapja a Kutatás és Innováció 2011 Díjat, amelyet a MAAF 2011 Környezetbarát Autó Díj keretében osztanak ki.
Az exkluzív kivitelben készült speciális sorozat 300 példánya mindössze kilenc nap alatt gazdára talált.

 

Peugeot-3008-HYbrid4

Az idén hetedik alkalommal megrendezett szavazáson az újságírókból álló zsűri a Peugeot-t jutalmazza, amely a világ első dízel-hibrid autójának közeljövőben történő piacra dobásával válaszol a környezetvédelem kihívásaira.

A HYbrid4 technikával készült Peugeot 3008 az első dízel-hibrid gépkocsi a világon, amely kereskedelmi forgalomba kerül. Ez az autó teljesíti a márka környezetvédelmi elvárásait, e mellett érzelmekkel teli vezetési élményt garantál.

A dízel-hibrid technika nem csak kitűnő tulajdonságaival, hanem takarékosságával is kitűnik. A 3008 Hybrid4 fogyasztása ugyanis 100 km-ként 3,8 litertől, CO2-kibocsátása pedig km-ként 99 grammtól indul. Ezek az értékek 35 százalékos áttörést jelentenek az ugyanolyan méretű, hasonló felszerelésekkel és megoldásokkal ellátott autókhoz képest.

Az újságírókból álló zsűri a Peugeot 3008 HYbrid4 modellnek ítélte a Kutatás és Innováció Díjat, amelynek célja, hogy széles körben megismertesse a környezettudatosabb jövő megteremtésében kulcsszerepet játszó, újító szellemű megoldásokat.

A Peugeot a 2011-es Genfi Autószalon alkalmából lehetővé tette a 3008 HYbrid4 Limited Edition speciális sorozat sorszámozott példányainak megrendelését a tervezett őszi kereskedelmi bevezetés előtt.
Az exkluzív kivitelben készült speciális sorozat 300 példánya mindössze kilenc nap alatt gazdára talált.

Peugeot-3008-hibrid


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER