Címkék: életveszélyes hibák | Nissan | Renault

2018. június 11. hétfő, 17:38

 

Olyan komoly hibákat fedeztek fel a Renault-Nissan szövetség autóinál, hogy ha peched van belehalhatsz – fogalmaz a vezess.hu autósportál. Megszűnhet eltörhetnek a kerékagyak és leválhatnak az első kerekek, a kormányoszlop rögzítése lelazulhat, megszűnhet a jármű kormányozhatósága...

 

A Nissan Micra első kerékagyai megrepedhetnek és eltörhetnek, leválhatnak az első kerekek, de ha ez még nem elég a biztonsági öv reteszelő szerkezete nem működik, s így ütközéskor nem véd az öv! 2017 szeptember 26 és október 10 között gyártottaknál lehetséges a hiba.

Ugyancsak megrepedhetnek, eltörhetnek a kerékagyak és leválhatnak az első kerekek a Renault Captur, Renault Clio , Renault Zoé, Dacia Logan és Dacia Sandero típusoknál. Melyeknél? 2017. szeptembern 22 és 25 között gyártottaknál.

A Renault Captur és Renault Clio fényszóró magasságállítása nem működik a tompított fény a talajt világítja meg, lehetetlenné téve a biztonságos éjszakai közlekedést – írják.
Mely autókat érinti, nos a jelen generációt egész a gyártáskezdéstől 2017 októberéig.

Renault Master hasznogépjárműnél a kormányoszlop rögzítése lelazulhat, megszűnhet a jármű kormányozhatósága. Ez a 2016 májusától, 2017 júniusáig gyártottaknál fordulhat elő. – szedte össze a Nissan és a Renault autók életveszélyes hibáit a portál.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER