Autósfórum

...because open source matters

 
  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Címkék: 2017 | Nissan Leaf

2017. augusztus 05. szombat, 10:41

 

Az új Nissan LEAF továbbfejlesztett aerodinamikai formatervével még hatékonyabbá vált, így a vezető hosszabb utat tehet meg egyetlen töltéssel. Premier szeptember 6.

 

Az aerodinamika kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy mennyire közlekedik hatékonyan egy elektromos autó. Az alacsonyabb légellenállás és a jobb stabilitás pedig lehetővé teszi, hogy az autó még hosszabb utat tegyen meg, mielőtt újból fel kellene tölteni.Az átdolgozott, új generációs Nissan LEAF-nek alacsonyabb a súlypontja, így pedig nem jön létre felhajtóerő, és nagy sebességnél is stabilabb az új modell. Az autó új kialakításának köszönhetően stabilabb úttartást biztosít még erős oldalszél esetén is.

A Nissan mérnökeinek a repülőgépek szárnya adta az ihletet, hogy megalkossák a Nissan LEAF új formavilágát, amely szimmetrikussá teszi a levegő áramlását az autó körül, ezáltal az utazás könnyedebb és hatékonyabb lesz.

A LEAF – a világ első tömeggyártású elektromos járműve – bemutatásával a Nissan az elektromos járművek mozgalmának úttörője lett.*. Ma a Nissan LEAF a világ legnagyobb darabszámban értékesített elektromos járműve, melyből már több mint 277 000 példány talált gazdára.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu
Loading
e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER

JukeCam integrált több funkciójú fedélzeti kamera
2017. július 23., vasárnap
  A Nissan bemutatta legújabb, a kalandokat kereső vezetőknek szánt újítását. Ez a JukeCam, a világ első integrált, több funkciójú... Bővebben...
Nissan Juke Dark Sound Limitált Kiadás árai és specifikációi
2017. augusztus 14., hétfő
  Megérkezett az új Juke Dark Sound modell, mely két felszereltségi szinttel választható:  N-Connecta vagy Tekna. A modell 1,2... Bővebben...