Címkék: Nissan Leaf | Propilot

2017. július 03. hétfő, 21:09

 

A várva-várt 100%-ban elektromos Nissan LEAF a legmodernebb ProPILOT technológiával érkezik, mely – egysávos autópályás vezetés esetén – önvezető funkciót kínál. A technológia egyetlen gombnyomással aktiválható, és autópályán sűrű forgalomban, nagy sebesség esetén is képes a kormányzásra, gyorsításra és a fékek kezelésére, ha nincs szükség sávváltásra.

 

Az elkövetkező években a Nissan ProPILOT technológiája egyre nagyobb önállóságra lesz képes, míg végül megbirkózik majd a városi kereszteződések kihívásaival is. A biztonságosabb és egyben élvezetesebb közlekedést ígérő ProPILOT technológia szerves részét képezi a Nissan „Intelligent Mobility” jövőképének. Ez a jövőkép foglalja össze a vállalatnak az autóhasználattal, az alkalmazott hajtásrendszerekkel, valamint az autók társadalmi integrációjával kapcsolatos fejlesztési terveit.



Gareth Dunsmore, a Nissan Europe elektromos járművekért felelős vezetője így nyilatkozott: „A Nissan LEAF, mint a Nissan Intelligent Mobility tökéletes megtestesítője, lesz a legfejlettebb elektromos jármű a piacon. Az élen járó ProPILOT technológia bevezetése a Nissan LEAF-ben az elektromos járművek számos előnyét teszi majd elérhetővé, melyek elhozzák a kevésbé zsúfolt, és tisztább városok lehetőségét a jövő generációi számára.”

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER