Címkék: Nissan | Qashqai

2014. szeptember 10. szerda, 17:29

 

A Nissan Qashqai új generációjának sikeres bevezetését követően 2014. szeptemberétől a modell új, limitált szériás N-Tec felszereltséggel is elérhetővé válik. Az új széria a Nissan filozófiájához híven az  innovatív technológiák egész tárházát kínálja az ügyfelek széles körének.

 

Az N-Tec felszereltség az új Qashqai-ból már jól ismert 115 lóerős 1.2 DIG-T benzin- és  110 lóerős 1.5 dCi dízelmotorokkal kerül forgalmazásba. Az 1.2 DIG-T mellé egyaránt rendelhető manuális és a Nissan automata Xtronic váltója, míg a dízel változat egyedül kéziváltóval kapható. Az 1.5 dCi motor a takarékos és környezettudatos közlekedést kínálja az ügyfelek számára 3.8 l/km-es vegyes fogyasztásával és kivételes, mindössze 99 g/km-es CO2 kibocsátásával.



Az új Nissan Qashqai N-Tec kiemelkedő felszereltséget kínál az Acenta szinten felül; az új széria tartalmazza a NissanConnect rendszert, és a Közúti jelzések felismerése, Automata vészfékező rendszer, Sávelhagyás-jelzés, Automata távolsági-fényszóró kapcsolás, első és hátsó parkoló szenzor, valamint automatikusan sötétedő belső tükör alkotta Biztonsági Csomagot.

Ezen felül az N-Tec verzió az Acenta felszereltséghez opcióként sem elérhető felszereltségeket is tartalmaz; ilyen a 360 fokos parkolókamera rendszer, az intelligens kulcs, valamint a sötétített hátsó oldalablakok és csomagtér-ablak.

Az új limitált szériát a kizárólag az N-Tec-hez elérhető kéttónusú 18" könnyűfém keréktárcsák teszik még különlegesebbé.

Az új verzióhoz továbbá opcióként elérhető az N-Tec üvegtető csomag, mely tartalmazza a panoráma üvegtetőt motoros árnyékolóval, valamint az ezüst színű tetősíneket.

Az új Qashqai N-Tec gyártása a Juke, Note és 100%-ban elektromos LEAF modellek mellett a Nissan sunderlandi üzemében történik.

Az 1.2 DIG-T motorral szerelt kéziváltós N-Tec alapmodell indulóára 6.700.000,-Ft, mely szeptembertől elérhető a Nissan márkakereskedésekben.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER