2012. augusztus 21. kedd, 11:30

 

A Nissan tovább bővíti a kapcsolatait a londoni székhelyű, s a klubéletben és az elektronikus zene területén nagyhatalomnak számító Ministry of Sound-dal. A manapság legismertebb két városi márka összefogásával egy egyedi, különleges, limitált darabszámú modell jött létre, melynek keretein belül született meg  A Nissan Juke Ministry of Sound márkajelét viselő újdonsága szeptembertől vásárolható meg Európában, mindössze 3000-es darabszámban.

ministry-of-sound

A Juke Ministry of Sound limitált széria a  a Juke kínálatában lévő valamennyi motorral és hajtáslánccal megrendelhető, ezen kívül pedig olyan különleges design- és technológiai megoldásokat kínál, amelyek révén a modellsor egyedi és innovatív tagjává válik.

A Ministry of Sound híres fekete-fehér logója által inspirálva a Juke Ministry of Sound limitált széria is ebben a két színben, metálfekete és fehér alapfényezéssel rendelhető meg. Az összes változat alapfelszereltsége a 17" méretű, egyedi fehérre fényezett könnyűfém kerék, a fehér ajtókilincsek és a fehér visszapillantó tükör borítás. A hangsúlyos megjelenést erősíti a magasfényű fekete B-oszlop. A hátsó ajtó kilincsen a Ministry of Sound különleges márkajelzése teszi teljessé a külsőt. 

A Juke Ministry of Sound limitált széria utasterében is ez a két szín dominál:  fehér a középkonzol, és a betétek az ajtókárpiton, az ülések fekete bőrkápitjának, a kormánykerék és a sebességváltó gomb fekete bőrbevonatának fehér a varrata. Az utastérben található iPod tartó és csatlakozó tökéletes lehetőséget ad a bent ülőknek, hogy autózás közben is kiválaszthassák és hallgathassák kedvenc zenéjüket.



A Nissan Juke Ministry of Sound tulajdonosok  egy különleges, csak erre a célra összeállított Zenei Csomagot is kapnak az autóhoz. Ennek része egy Nissan és Ministry of Sound videó- és fotó-tartalommal feltöltött fehér, 8GB-os Apple iPod Touch*, a hátoldalán Nissan Juke és Ministry of Sound logóval. Ehhez mellékeltek egy speciális, a Nissan Scratch Shield technológiáját alkalmazó, önjavító festékkel bevont iPod tokot is.

A Zenei Csomaghoz tartozik egy Ministry of Sound fejhallgató is. A különleges, Juke logót viselő fejhallgató 50 mm-es átmérőjű hangszórója és alumínium borítása biztosítja a magas minőségű hangvisszaadást.
A csomag része egy  aktiváló kód, amelynek használatával a vevők hozzáférést kapnak a Ministry of Sound online zeneboltjához.

Az augusztus 27-30. között megtartandó Moszkvai Nemzetközi Autókiállítás látogatói lesznek az elsők, akik a hivatalos bemutatója kapcsán megláthatják az exkluzív Juke Ministry of Sound limitált szériát, amely a két márka rendkívül sikeres együttműködésének legutóbbi fejezetét jelzi. Júniusban a Nissan óriási sikert aratott a rajongók körében a Le Mans-i 24 órás verseny helyszínén a Juke Box-szal, ami nem más, mint két speciálisan átalakított Juke, amelybe a világ legnagyobb teljesítményű mozgó hangrendszerét építették be.

A rendszer, amely nagyobb hangerőt produkál, mint egy felszálló jumbo jet, a Martin Audio segítségével épült. A Martin Audio tervezte és építette a Ministry of Sound londoni klubjának híres ‘Box' (doboz) helyiségének hangosítását is. A Juke Box teljes funkcionalitású előadói hangrendszerré alakítható, DJ-standdal és világítástechnikával.

Gyártó fotói

nissan-juke-ministry


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER