Címkék: mitsubishi | pickup

2014. november 18. kedd, 16:22

 

A Mitsubishi Motors Corporation ma mutatta be Thaiföldön a vadonatúj Triton pickup-ot, a márka egyik globális sikermodelljének legújabb változatát. Az új Tritont – amely kilenc év után most először lép teljesen megújult formában piacra – a Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. Laem Chabang Üzeme gyártja.

A vadonatúj Triton thaiföldi modellváltozata már a mai napon megjelenik a helyi márkakereskedésekben, és elődjéhez hasonlóan a bemutató után fokozatosan lép majd piacra az ASEAN országokban, Óceániában, a Közel-Keleten, Európában, Afrikában és Latin-Amerikában, s végül mintegy 150 országban lesz kapható.A vadonatúj Triton
A kifejezetten “sportcélú haszonjárműnek” tervezett új Triton egyszerre kínálja egy személygépkocsi kényelmes utasterét, valamint egy pickup használati értékét és megbízhatóságát.
Az erőteljes, ugyanakkor formás és dinamikus dizájn egy jó formában lévő atléta megjelenését idézi; mindemellett az új Triton utaskabinja rendkívül tágas, teherbírása tekintélyes, irányíthatósága pedig kategória első. Az új Triton a biztonság tekintetében is magasra teszi a lécet: masszív, erős karosszériájának törésbiztonságát az MMC saját fejlesztésű RISE (Megerősített Ütközési Biztonságú Karosszériaszerkezet) rendszere fokozza. Az új Triton a személyautókéhoz hasonló csendes futást és rugózási komfortot kínál, amiben fontos szerepet játszik az új dízelmotor, a tökéletesített futómű, valamint a stratégiai pontokon elhelyezett hangszigetelő, hangelnyelő és rezgéscsökkentő anyagok alkalmazása.
A Single Cab, Double Cab és Club Cab kivitelekben gyártott új Triton háromféle motorral rendelhető meg. Az új 2,4 literes MIVEC (Mitsubishi Innovatív Elektronikus Szelepvezérlő Rendszer) turbódízel rendkívül alacsony károsanyag-kibocsátással és kiemelkedő teljesítménnyel mozgatja az autót, s a kínálatban a jól bevált 2,5 literes turbódízel továbbfejlesztett változata és az elődmodellből már ismert 2,4 literes benzines erőforrás is szerepel.
Az új Triton egyaránt tökéletesen megfelel a magánjellegű, illetve az üzleti célú felhasználásra, és minden régióban a helyi igényekhez optimalizált karosszéria-, motor- és hajtáslánc kínálattal jelenik meg, ahogyan a funkcionális felszerelések listája is mindig az adott piacok elvárásaihoz igazodik.


A Mitsubishi pickup-ok története
Az MMC immár 36 éve, 1978 óta gyárt pickup-okat, amelyekből eddig több mint négymillió darabot értékesített világszerte. Az új Triton a Mitsubishi pickup-ok negyedik generációját képviseli; a pickup-gyártás a harmadik modellgeneráció idején került át Thaiföldre.
A Laem Chabang üzem lassan a Mitsubishi Motors legjelentősebb globális gyártóegységévé növi ki magát; az idők során az üzem összesített gyártókapacitása 3,5 millió, exportkapacitása pedig 2,5 millió darabra növekedett.

Osamu Masuko elnök-vezérigazgató beszéde
Az új modell bemutató ünnepségén az MMC elnök-vezérigazgatója, Osamu Masuko a következőképpen fogalmazta meg, miért különösen fontos az új Triton: “Az előző Triton 2005 augusztusában jelent meg, és ez év szeptemberéig összesen 1.260.000 darab talált belőle gazdára világszerte. A Triton az egyik legfontosabb modellünk, mivel ez a jármű járult hozzá a legnagyobb mértékben ahhoz, hogy vállalatunk újra sikeressé váljon. Ahogyan az előző Triton esetében, úgy az új Tritontól is azt várjuk, hogy központi helyen szerepel majd kínálatunkban, tovább növelve vállalatunk értékét, és elősegítve a Mitsubishi Motors Corporation fenntartható növekedését.”

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER