2013. június 24. hétfő, 17:54

 

Néhány héttel franciaországi bemutatása után a Mitsubishi Space Star új modell megkapta az MAAF biztosítótársaság 2013-as Auto Environment díját.

mitsubishi-space-star

Kilenc éve a autógyárak által fejlesztett legjelentősebb környezetvédelmi eredményeket értékeli a díjazás,. Melyet több kategóriában is kiosztanak. 100 LE alatti belsőégésű motorok, 100 LE feletti belsőégésű motorok, Hibridek és Hálózatról tölthető hibridek, Elektromos hajtású autók, és Kishaszonjárművek.

A Space Star kategóriájában tíz modell állt versenyben; közülük választotta ki a tíz főből álló zsűri a CO₂-, NOx- illetve HC-kibocsátás alapján a Space Star modellt, amely 92 g/km-es CO₂-emisszójával a legjobbnak bizonyult a 100 LE alatti teljesítményű belsőégésű motorok osztályában.

Az öt legnagyobb európai piac egyikén megszerzett díj jól példázza az MMC vadonatúj Global Small építési módjának kiemelkedő környezetvédelmi teljesítményét; ezt megelőzően a Space Star amerikai változata (a “Mirage”) megkapta az “Amerika legtakarékosabb, nem hibrid hajtású, benzinüzemű autója” címét; a Mitsubishi Motors hazai piacán pedig az autót a “Japán legtakarékosabb (belsőégésű motoros) benzinüzemű autója” címmel tüntették ki.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER