2013. január 10. csütörtök, 15:08

 

Mivel a “Mirage” név védjegyoltalmával kapcsolatban az utolsó pillanatban váratlan nehézségek adódtak Európában, a Mitsubishi Motors Corporation (MMC) úgy döntött, hogy vadonatúj Global Small B-kategóriájú modelljét más néven vezeti be az európai piacon.


Ennek értelmében a mai naptól a Mitsubishi Motors európai piacain, valamint Oroszországban és Ukrajnában (néhány helyi kivétellel) az autó “Space Star” néven kerül forgalomba, felidézve a Mitsubishi népszerű európai modelljét, amely hasonlóan tágas utasteret, üzemanyag-takarékos működést és letisztult, felhasználóbarát kezelhetőséget kínált a vásárlók számára.

mitsubishi-space-star

Mindez tökéletesen illik a Global Small modell meggyőző adataihoz: 371 cm, (min.) 845 kg, Cd 0.27, (min.) 4,0 l/100 km*, (min.) 92 g/km*, 235 literes csomagtér (5 üléssel), stb…

Mint ismeretes, a Global Small 2012. márciusa óta az MMC vadonatúj gyárában, a Thaiföld Chonburi tartományában, a “Laem Chabang Ipari Parkban” működő üzemben készül – ez az MMC harmadik gyártólétesítménye ebben a stratégiai fontosságú országban –, s a vállalat innen szállítja a világ piacaira az előrejelzések szerint várható évi 120.000 darab járművet (2012-es pénzügyi év).

Thaiföld, az ASEAN államok és Japán után a Global Small modell Európában is piacra lép majd (az Új Space Star néven forgalmazott modell fokozatos bevezetése 2013. február végétől kezdődik), majd az autó Ausztráliában és a többi globális piacon is megjelenik.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER