2011. június 01. szerda, 20:21

 

Az úttörő sportos crossover kupé felszereltsége az év közepén kibővül
A GT változatok alapfelszereltsége mostantól a fejlett navigációs és prémium audio rendszert is tartalmazza
A kínálat csúcsát jelentő GT Premium még több újdonságot kínál
Az 550 Nm-es dízelmotorral felszerelt belépő modell már 15.160.000.- forinttól rendelhető

 

infiniti-EX30d-GT-Premium

A szabadidőautók kategóriájában egyedülállóan gazdag alapfelszereltségű Infiniti EX az idén nyártól még több újdonságot kínál. Az év közepén esedékes felszereltség-módosítás következtében a belépő szintű EX30d kivételével valamennyi EX modell felszereltsége – számos egyéb újdonság mellett – az Infiniti különleges Connectiviti+ navigációs és szórakoztató platformját, valamint a prémium minőségű Bose® audio rendszert is tartalmazza.

A változások megerősítik, hogy a kínálat közepén álló GT modell kategóriája egyik legteljesebb felszereltségű autója, amely tartalmazza az EX versenytársaihoz gyakran csak borsos felár ellenében kínált opciókat. A Connectiviti+ és a Bose® audio rendszeren kívül a benzinmotoros EX37 vagy a dízel EX30d GT modellek alapfelszereltsége mostantól 19 colos könnyűfém keréktárcsákkal bővül.

Az új tételek tovább bővítik a GT változatok egyébként is vonzó felszereltségi listáját, amely tartalmazza például a bőrkárpitozású, fűthető és elektromosan állítható első üléseket és az elektromosan állítható kormányoszlopot. Ezek mellett természetesen az összes EX modellben – köztük a belépő szintű EX30d változatban is – megtalálható az intelligens összkerék-meghajtású rendszer, a hétfokozatú automata sebességváltó, a kanyarba bevilágító xenon fényszórók és az  elektromosan lehajtható hátsó ülés.

A felszereltség bővítése az EX kínálat technológiai zászlóshajóját jelentő GT Premium változatot is érinti. A Connectiviti+ rendszerrel és a legmodernebb biztonsági megoldásokkal, például a ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszerrel (FCW - Forward Collision Warning), sávelhagyást megelőző rendszerrel (LDP - Lane Departure Prevention system) és holttér-figyelő rendszerrel (BSW - Blind Spot Warning) felszerelt GT Premium modellek június 1-től alapáron tartalmazzák az elektromos működtetésű napfénytetőt, a prémium minőségű Bose® audio rendszert és a 19 colos könnyűfém keréktárcsákat.

Az EX kínálat újdonságai közé tartozik továbbá, hogy mostantól valamennyi modell opcióként Malbec Black színben is rendelhető; ez a legújabb generációs öngyógyító metálfényezés először az M szedánon mutatkozott be. 

Infiniti-EX-Crossover

Ezek a változások felteszik a habot az EX tortájára, egyben jól tükrözik a legújabb japán luxusautó-márka által a három évvel ezelőtti európai bemutatkozása óta megfigyelt tendenciát, mely szerint a vásárlók a gazdagabb felszereltségű modelleket keresik.

A legújabb EX modellek már 15.160.000.- forinttól rendelhetők – a kínálat alapját jelentő EX30d 550 Nm-es V6 dízelmotorja minden tekintetben azt a teljesítményt nyújtja, amelyet inspiráló megjelenése alapján elvárnak tőle.

A Connectiviti+ egy korszerű és felhasználóbarát platform, amelynek információs és szórakoztató funkciói tökéletes harmóniában működnek. A 30 GB-os merevlemezzel kiegészített navigációs rendszer szolgáltatásai között megtalálható a hangfelismerés, a csomópontok és útvonalpontok 3 dimenziós megjelenítése a nagy felbontású érintőképernyőn, valamint – egyedülálló módon – a Michelin Green és Red útikalauzok idegenforgalmi és szállodákkal/éttermekkel kapcsolatos információi.

A szórakoztató funkciók központja a 10 GB-os Music Box zenetár, ahol akár 300 CD-lemez hanganyaga tárolható, és a merevlemezen található Gracenote® zenei adatbázis segítségével minden zeneszám címe is rögzíthető. A koncerttermeket idéző hangzást egy 11 hangszórós Bose® Premium Sound System hangrendszer biztosítja. A csúcstechnológiájú csomag további elemei, mint például az USB-csatlakozó, a DVD lejátszó, a Bluetooth mobiltelefon-kihangosítás és az audiostreaming szolgáltatás bizonyos versenytársaknál csak felár ellenében rendelhetők.

Az Infiniti EX sportos crossover legújabb változata június 1-től kapható az európai Infiniti Központokban. A kibővített felszereltséget tükröző, módosított árak a következők:

EX30d                15.160.000.- Ft
EX30d GT            16.753.000.- Ft
EX37 GT            17.950.500.- Ft
EX30d GT Premium         17.993.000.- Ft
EX37 GT Premium        19.190.500.- Ft

Az opciós felszereltségek árai: metálfényezés, 275.000.- forint; alumínium tetősínek,135.000.- forint; elektromos üveg napfénytető (a GT Premium változatoknál alapfelszereltség), 380.000.- forint; kézzel festett jávorfa díszítő betétek, 120.000.- forint; Connectiviti+ (a GT és GT Premium változatoknál alapfelszereltség), 679.500.- forint.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER