DS

Címkék: DS 7 Crossback

Bemutatkozik a DS 7 Crossback

Bemutatkozik a DS 7 Crossback

 

A márka új zászlóshajója egy igen határozott karakterű, az érzékekre ható autó. Kivitele, amelyet az órákra jellemző precizitással kidolgozott legapróbb részletek jellemeznek, tovább gazdagítja a márka különleges stílusát.

Teljes cikk

 

Címkék: DS | Párizsi Autószalon

DS ügyféligényre elkészített autók

DS ügyféligényre elkészített autók

 

A Párizsi Autószalonon másodszor kiállító DS Automobiles egy különleges utazásra invitálja Önt a Márka világába. A szokatlan kialakítású stand középpontjában a DS E-TENSE áll.

Teljes cikk

 

Címkék: DS 3 | DS 3 Cabrio | DS PERFORMANCE

Új DS 3 és DS 3 cabrio:  Még menőbb divatikonok

Új DS 3 és DS 3 cabrio: Még menőbb divatikonok

 

2010-es megjelenése óta a párizsi stílust és eleganciát megtestesítő DS 3 több mint 390 000 ügyfelet vett le a lábáról. Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres stílusának, valamint az általa kínált vezetési élménynek és modern felszereléseknek köszönhetően. Mind a kabrió-, mind pedig a berline változata a lehető legoptimálisabb módon ötvözi a kényelmet a dinamizmussal. Az új DS 3 és DS 3 Cabrio, amelyek a mai napon mutatkoznak be a párizsi Louvre üvegpiramisa alatt, még vonzóbbá váltak új dizájnelemeikkel (új orr-rész, új testreszabási lehetőségek) és folyamatosan bővülő funkcióikkal (internetalapú és vezetést segítő szolgáltatások).

Teljes cikk

 
Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER