DS

Címkék: DS

 Elektromos DS modellek, azaz E-Tense

Elektromos DS modellek, azaz E-Tense

 

A 2019-es genfi nemzetközi autószalon hivatalos megnyitója előtt rendezett „New Energy. E-TENSE Era” című kerekasztal-beszélgetéssel párhuzamosan egyes országokban megkezdődhet a DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modellekre szóló rendelések leadása.

Teljes cikk

 

Címkék: DS 3 Crossback | DS 7 Crossback | E-Tense | Párizsi Autószalon

4 elektromos modellt mutat be a DS Párizsban

4 elektromos modellt mutat be a DS Párizsban

 

 

A párizsi Porte de Versailles kiállítóközpont 1-es pavilonjában található, ékszerdobozra emlékeztető DS stand a márka világát bemutató igazi élményt nyújtó látogatásra invitálja a nagyközönséget. A márka jelenének és jövőjének megismeréséhez a látogatóknak csak hagyniuk kell, hogy a kiállítás útvonalát jelző LED-es fényjátékok vezessék őket, és követniük kell az E-Tense jelzéseket (az E-Tense a DS modellek összes elektromos hajtású változatának megnevezése). Találkozzunk Párizsban október 2-14. között! 

Teljes cikk

 

Címkék: DS 7 Crossback | hibrid | Párizsi Autószalon | SUV

Bemutatkozik a DS 7 Crossback 300 LE-s hibrid változata

Bemutatkozik a DS 7 Crossback 300 LE-s hibrid változata

 

A DS kompakt SUV modellje az októberi Párizsi Autószalonon nagy teljesítményű hibrid változatban is bemutatkozik. A DS 7 Crossback E-Tense 4x4 300 LE maximális teljesítményt, 450 Nm nyomatékot, összkerékhajtást és 50 km-es autonómiát kínál ZEV üzemmódban (WLTP ciklus szerint). A DS 7 Crossback-kel kezdve a DS Automobiles összes új modelljének lesz elektromos, vagy hibrid változata. 

Teljes cikk

 

Címkék: Active Safety Brake | Drive Assist | DS 3 Crossback | Smart Access

DS 3 Crossback: A high-tech stílus ikonja

DS 3 Crossback: A high-tech stílus ikonja

 

Művészi stílusával és szokatlan arányaival, 100%-ban elektromos hajtású E-TENSE változatával, exkluzív újításaival és kifinomultságával… a DS 3 Crossback kitolja a határokat. A modell teljesen új platformja mind műszaki, mind stilisztikai szempontból új lehetőségeket kínál. 

Teljes cikk

 

Címkék: DS 7 Crossback

Bemutatkozik a DS 7 Crossback

Bemutatkozik a DS 7 Crossback

 

A márka új zászlóshajója egy igen határozott karakterű, az érzékekre ható autó. Kivitele, amelyet az órákra jellemző precizitással kidolgozott legapróbb részletek jellemeznek, tovább gazdagítja a márka különleges stílusát.

Teljes cikk

 

Címkék: DS | Párizsi Autószalon

DS ügyféligényre elkészített autók

DS ügyféligényre elkészített autók

 

A Párizsi Autószalonon másodszor kiállító DS Automobiles egy különleges utazásra invitálja Önt a Márka világába. A szokatlan kialakítású stand középpontjában a DS E-TENSE áll.

Teljes cikk

 

Címkék: DS 3 | DS 3 Cabrio | DS PERFORMANCE

Új DS 3 és DS 3 cabrio:  Még menőbb divatikonok

Új DS 3 és DS 3 cabrio: Még menőbb divatikonok

 

2010-es megjelenése óta a párizsi stílust és eleganciát megtestesítő DS 3 több mint 390 000 ügyfelet vett le a lábáról. Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres stílusának, valamint az általa kínált vezetési élménynek és modern felszereléseknek köszönhetően. Mind a kabrió-, mind pedig a berline változata a lehető legoptimálisabb módon ötvözi a kényelmet a dinamizmussal. Az új DS 3 és DS 3 Cabrio, amelyek a mai napon mutatkoznak be a párizsi Louvre üvegpiramisa alatt, még vonzóbbá váltak új dizájnelemeikkel (új orr-rész, új testreszabási lehetőségek) és folyamatosan bővülő funkcióikkal (internetalapú és vezetést segítő szolgáltatások).

Teljes cikk

 
Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER