Címkék: Citroën C3

2020. február 12. szerda, 05:21

 

A Citroën bemutatja az új C3-ast, világszerte legnépszerűbb modelljének legújabb változatát. A modell sikerét mi sem jelzi jobban, mint hogy a 2016 végén bevezetett harmadik generációból összesen 750 000 példány kelt el.

 



Az új design még inkább ráerősít a modell egyediségére. A határozott stílusú új C3 továbbra is fittyet hány a szegmensben megszokott normáknak, a megújult frontrész pedig már egy új korszakot jelez a Citroën stílusában. Az első pillantásra szembetűnő új orr-részt közvetlenül a 2016-os párizsi autószalonon bemutatott Cxperience tanulmányautó ihlette.

 

A SUV-os jegyekkel felruházott autó a szegmens egyetlen más modelljére sem hasonlít. Egyediségéből továbbra is előnyt tud kovácsolni: az új C3 színes egyéniségével és egyedülálló kényelmével tűnik ki társai közül.
    - Karakteresebb új orr-rész jellegzetes új világítótestekkel és új LED-es fényszórókkal
    - Még több személyre szabási lehetőség: 97 külső kombináció + 3 tetőmatrica, 3 beltér hangulat és 1 új keréktárcsa
    - Megújult Airbump®-elemek
    - A fedélzeti kényelem új élménye új Advanced Comfort ülésekkel, a mindennapi életet megkönnyítő 12 vezetéssegítő rendszerrel (pl. a parkolást könnyebbé tevő első parkolóradar) és olyan kapcsolódási szolgáltatásokkal, mint a Connect Assist, a Connect Nav és a Connect Play

A merész kialakításnak köszönhetően megváltozott a C3 tekintete és határozottabb lett a személyisége. A jellegzetes Citroën világítótestektől az új elrendezésben magasabbnak tűnik a  motorháztető. Legfelül a krómozott márkaembléma szárai a modell szélességét hangsúlyozva egészen a LED-es nappali lámpákig húzódnak (változattól függően). Alattuk minden felszereltségi szinten LED-es technológiájú fényszórók kerültek beépítésre. Az alsó részt üde színfoltként színes ködfényszóró-keretek dobják fel. A merész stílusú új orr-részhez a robusztusabb megjelenés érdekében új 16” új könnyűfém keréktárcsa és új Airbump®-betétek társulnak.   


 

Testreszabási lehetőségek
A korszellemnek és az „Inspired by You” jelmondatnak megfelelően a sokszorosára bővült az új C3 személyre szabási kínálata. A külső kombinációk száma 36-ról 97-re nőtt, ami még modernebb és vonzóbb termékpalettát eredményezett, lehetővé téve, hogy minden ügyfél a maga képére formálja az autóját. Ez a bravúr a 2 új karosszériaszínnek, az 1 új tetőszínnek (mely a tetőt, a tükörházakat és C oszlop díszítését érinti), az 1 új színcsomagnak ( ködfényszórók és az Airbump®- színes betétje), valamint az opcionális tetőt díszítő matricáknak köszönhető.
Az egyéni kialakításra az új C3 belterében is számos lehetőség nyílik. A derűt és nyugalmat árasztó élettér egyrészt a La Maison Citroën világát (Techwood hangulat), másrészt a skandináv otthonok berendezését idézi. A letisztult szériakivitel mellett 2 új opciós beltér hangulat is választható: az elegáns, meleg hangulatú „Techwood” és a dinamikusabb „Emerald”.

Kényelem
Az új C3 tervezői kényelem tekintetében sem ismertek kompromisszumot, és a Citroën Advanced Comfort® program következetes megvalósítására törekedtek. Ettől a népszerű modell még vonzóbb lett, és az ügyfelek még inkább otthon érezhetik magukat benne. Az 5 férőhelyes új C3 igazi élettér, mely korábbi ütőkártyáit megőrizve most még nagyobb kényelmet kínál.
Kényelem: Best in Class felfüggesztés
Új Citroën Advanced Comfort ülések
Praktikus fedélzeti kialakítás (helykínálat, tárolóhelyek, csomagtartó)
12 hasznos vezetéssegítő rendszer

Műszaki adatok
Hossz: 3.99 m
Szélesség: 1.75 m
Magasság: 1.47 m
Csomagtér: 300 l




 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER