Címkék: Autobest | Berlingo | C4 Cactus | Citroen

2018. október 19. péntek, 18:35

 

Az európai Autobest díj zsűrije több, mint 20 modellt felvonultató mezőnyből választotta ki a 6 döntőst. A Citroënnek két finalistája is van ebben a rangos versenyben: az új Citroën Berlingo és az új Citroën C4 Cactus egyaránt döntősök. A díj 18 éves története során ez az első alkalom, hogy egy gyártó két modellje is a fináléba került. Az Autobest az « Európa legjobb vétele 2019 » díjának nyertesét december 15-én hirdeti ki. 

Az Autobest 2001 óta minden évben megválasztja az év legjobb autóvételét (« Best Buy Car of Europe »). Az új Citroën Berlingo és a Citroën C4 Cactus a 6 finalista közé jutott, így versenyben vannak a 2019 legjobb autóvétele díjért. A díj fennállása óta a Citroën az első konstruktőr, amelynek 2 döntős modellje van.

A Berlingo 2017-ben 17 országban volt a legkelendőbb Citroën modell. A C3 után ez a márka második legnagyobb számban eladott autója. Európában a második legnépszerűbb modul egyterű, amelynek haszonjármű változata még mindig piacvezető. 1996-os megjelenése óta több, mint 3,3 millió darab Berlingót gyártottak. A legújabb generáció, amelyet az ügyfelek megváltozott elvárásai inspiráltak, tökéletes illusztrációja a márka új « Inspired by you » szlogenjének. A sokoldalú új Citroën Berlingo okos választás a családok, de akár az idősebb vevőkör számára is, akik a tágas és funkcionális utastér miatt ideális társra lelnek benne aktív életmódjukhoz.

A sajátos egyéniségű új C4 Cactus egy szuperkényelmes ferdehátú modell. Ez a kompakt 5 ajtós az előző generációs C4 Cactus továbbfejlesztéseként szintet lép a technológia és a motorválaszték terén is, igazi megkülönböztető jegye azonban kényelme. A Citroën Advanced Comfort® fejlesztési program eredményeként az új C4 Cactus progresszív hidraulikával ellátott komfortfutóművel (Progressive Hydraulic Cushions® - PHC) és Advanced Comfort ülésekkel rendelkezik. A „repülő szőnyeg érzés” ezzel széles kör számára vált elérhetővé.

A versenyben lévő autókat 31 ország 31 szakértő újságírója fogja hamarosan értékelni 13 kritérium alapján, amelyeknek része az ár-érték arány, a dizájn, a kényelem, a technológiai tartalom, valamint a szolgáltatások minősége és az alkatrészek elérhetősége is a kereskedőhálózatban.

A 6 döntőssel november 27-én és 28-án végzett összehasonlító teszteket követően a legtöbb szavazatot kapott modell elnyeri a rangos szavazás díját.

Találkozunk december 15-én, a győztes kihirdetésekor.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER