2013. április 02. kedd, 14:54

 

A mai nappal a Chevrolet Central and Eastern Europe Kft. ügyvezető igazgatójának Megyeri Györgyöt nevezték ki. Megyeria jelenlegi ügyvezetőt, Joao Falcao Nevest váltja, aki visszatér Portugáliába, és a GM Portugal ügyvezető igazgatójaként a továbbiakban az Opel márkáért lesz felelős.

megyeri-gyorgy

„Idén Európában egy nagyon izgalmas évnek néz elébe a Chevrolet. Öt új modellt vezetünk majd be az év során, folytatva az előző időszak lendületét, amelynek során az elmúlt három évben többmint tizenötújdonsággal jelentkeztünk a piacon” –emelte ki Megyeri. „Büszkék vagyunkarra, hogy az új Chevrolet Trax városi kisterepjárónk az európai médiának épp a mi régiónkban, a horvátországi Zadarban mutatkozik be. A Trax korszerű megvalósulásaa Chevrolet szabadidő autók gyártásában szerzett75 éves tapasztalatának, tökéletesen egészítve ki nagyobb testvérét, a Captivát.”

A 47 éves Megyeri György,karrierjét 1996-ban kezdte a General Motors-nál, ahol,azóta több nemzetközi pozíciót is betöltött Hollandiában, Németországban, Olaszországban és legutóbb Svájcban, ahonnan 2011-ben tért vissza Budapestre, a Chevrolet Dél-kelet európai regionális központjába, kereskedelmiigazgatóként.
Megyeri, magyar-kanadai kettősállampolgár, diplomáját a McGill Egyetemen (Montreal, Kanada) szerezteés két gyermek büszke édesapja.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER