Címkék: BMW

2019. szeptember 02. hétfő, 20:07

 

A BMW i3s Edition RoadStyle különkiadás a legerősebb tisztán elektromos meghajtású prémium kompakt sportos eleganciáját helyezi előtérbe.

 

 

A BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster modellpáros Ultimate Sophisto Edition különkiadása a legnagyobb példányszámban értékesített plug-in hibrid sportautó exkluzív limitált szériáinak utolsó felvonása.

A BMW i divízió két lélegzetelállítóan egyedi limitált szériával gurítja ismét reflektorfénybe hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiáinak hamisítatlan vezetési élményét és páratlan fenntarthatóságát. A tisztán elektromos meghajtású BMW i3s (kombinált energiafogyasztás: 14,0 – 14,6 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km)*, illetve a BMW i8 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,8 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,0 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 42 gramm / km)* és a BMW i8 Roadster (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 2,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 46 gramm / km)* modellpárosának exkluzív különkiadásai 2019 novemberében válnak elérhetővé. Az egyedülállóan stílusos ritkaságok státuszát a részletekbe menően összeállított dizájn, a felülmúlhatatlan felszereltség és a limitált gyártási darabszám egysége garantálja.

 

 

A BMW i3s Edition RoadStyle karosszériájának és utasterének kialakítása sportos eleganciát sugall. A legerősebb tisztán elektromos meghajtású prémium kompakt különkiadása egy mindössze 1 000 példányban legyártott limitált szériaként lát napvilágot, a BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster modellpároshoz megrendelhető Ultimate Sophisto Edition különkiadásból pedig csupán 200 darab készül. A BMW i modellek formanyelvével kiválóan harmonizáló Ultimate Sophisto Edition különkiadással végleg lezárul a 2014 óta ünnepelt BMW i8 páratlan életútját végigkísérő limitált szériák fejezete, a világ legsikeresebb plug-in hibrid sportautója célegyenesbe fordul: a modell sorozatgyártása a tervek szerint 2020 áprilisában véget ér.

A BMW i3s Edition RoadStyle különkiadás: exkluzív stílusjegyek, amelyek új szintre emelik a tisztán elektromos prémium kompakt sportosságát

135 kW / 184 lóerő maximális teljesítményre képes elektromos motorjával, sportos futómű-hangolásával (amelynek a hasmagasság-csökkentés is része) és jellegzetes formanyelvével a BMW i3s tisztán elektromos prémium kompakt a vezetés zéró emissziójú élményének kivételesen lendületes formáját váltja valóra. A modell kategóriaetalon pozícióját a BMW i3s Edition RoadStyle különkiadás fokozza tovább: a limitált szériában készülő ritkaság karosszériáján az exkluzív E-Copper árnyalatú kiegészítőkkel harmonizáló Fluid Black fényezés pompázik. A hamisítatlan E-Copper árnyalatból nem csupán a hűtőrácsra, de az első lökhárító légterelő lapjaira és a küszöbtoldatokra is jutott. Sőt mi több, a bajor prémiumgyártó a BMW i3s Edition RoadStyle különkiadás alá Jet Black színűre fényezett, 20” méretű, duplaküllő-dizájnú BMW i könnyűfém keréktárcsákat csavar fel, az ablakokat pedig hővédő fóliával vonja be.

A különkiadás utasterében ultraprémium minőségű Suite összeállítás terül el, amelynek luxus hangulatát exkluzív kiegészítők hivatottak még tovább fokozni: a Stellaric / Dalbergia Brown árnyalatú természetes bőrözéssel Dark Oak árnyalatú matt fabetét harmonizál, az első ülések fejtámláit pedig az „Edition RoadStyle” felirat díszíti.

 

 

A BMW i8 Ultimate Sophisto Edition különkiadás: a tökéletesség szimbóluma

Avantgárd stílusával, exkluzív felszereltségével, valamint 275 kW / 374 lóerő maximális rendszerteljesítményével (az elektromos motor és a belsőégésű erőforrás együttműködésének köszönhetően) a BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster egyaránt jövőbe mutató vezetési élményt garantál. A plug-in hibrid sportautók mámorító atmoszféráját az Ultimate Sophisto Edition érkezése emeli új dimenzióba: a Sophisto Grey Brilliant Effect karosszériafényezést E-Copper árnyalatú kiegészítők (amely tónust a BMW most először alkalmazza ily exkluzív kombinációban) és hasonlóan exkluzív, 20” méretű, sugárküllő-dizájnú BMW i könnyűfém keréktárcsák nyomatékosítják. A Black és E-Copper árnyalatokkal megfújt, kéttónusú felniket a tervezők kifejezetten a különkiadás alá álmodták meg. Az Ultimate Sophisto Edition különkiadás ugyanakkor egy másik innovációnak, a teljes mértékben üvegből készült hátsó lámpáknak is világpremiert enged. A BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition limitált széria része továbbá a C-oszlopokig érő Shadow Line külső felszereltségi csomag, valamint a magasfényű feketére fényezett csomagtérajtó-betét. A BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster Ultimate Sophisto Edition különkiadása magasfényű fekete féknyergeket visel, kék mintázattal és a BMW i divízió logójával.

A küszöbléceket az „Ultimate Sophisto Edition” felirat díszíti, az utastérben pedig egy „1 of 200” feliratú plakett hangsúlyozza a különkiadások exkluzív karakterét. A karosszéria fényezésével a Black / E-Copper árnyalatú Accaro utastér-kialakítás harmonizál tökéletesen, a legmagasabb szintű felszereltségi tételek között pedig a BMW Head-Up kijelző, a világítás csomag, a Harman Kardon audiorendszer és a kerámiából készült vezérlőgombok, illetve kapcsolók is megtalálhatók. A BMW i8 Coupé esetében mindez antracit árnyalatú tetőkárpittal egészül ki. Sőt mi több, mindkét modell megkapja a kibővített tároló / utazó csomag innovációit is.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER