Címkék: BMW | Electronic Arts | Need for Speed | videojáték

2015. október 27. kedd, 19:38


A BMW és a világ egyik legnépszerűbb videojáték-sorozatát jegyző Electronic Arts kivételes meglepetéssel kedveskedik a rajongóknak: a Need for Speed™ immáron huszonötödik, november 5-én debütáló kiadásában a BMW M3 E30, a BMW M3 E46, a BMW M3 E92 és a BMW M4 Coupé mellett a vadonatúj BMW M2 Coupé volánjánál is átélhető lesz a vezetés élménye.

 



 A BMW és a Need for Speed™-széria huszonötödik epizódját készítő Ghost Games™ bejelentette, hogy a vadonatúj BMW M2 Coupé – jóval piaci bevezetése előtt – az Electronic Arts várva várt videojátékában ünnepli világpremierjét, Észak-Amerikában 2015. november 3-án, világszerte pedig november 5-én. A több mint húszéves múltra visszatekintő Need for Speed™ a világ egyik legnépszerűbb videojáték-sorozata, amelyben a rajongók a BMW M GmbH modellcsaládjának legendás sportautói révén már a kezdetektől átélhetik a vezetés színtiszta élményét.

4573-01

A Need for Speed™ egy lélegzetelállító tempójú, rendkívül valósághű autós videojáték, amelyben tökéletesen modellezett járművekkel versenyezhetnek a rajongók. A játékban a példaértékű pontossággal digitalizált BMW M2 Coupé már egészen a kezdetektől elérhető és szinte minden részletében személyre szabható lesz, olyan legendás négykerekű modellek mellett, mint a BMW M3 E30, a BMW M3 E46, a BMW M3 E92 és a BMW M4 Coupé.

A vadonatúj BMW M2 Coupé a nagyteljesítményű kompakt sportautók szegmensében minden korábbinál magasabbra emeli a tétet a menetdinamika és az agilitás terén, a valóságban és a virtuális világban egyaránt. Csúcstechnológiás M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, új fejlesztésű, soros hathengeres benzinmotorja 6500 percenkénti főtengely-fordulatnál 272 kW / 370 lóerő maximális teljesítményt szabadít a hátsó kerekekre (100 kilométerenkénti 8,5 literes kombinált üzemanyag-fogyasztás és kilométerenkénti 199 grammos kombinált károsanyag-kibocsátás mellett)*. A vadonatúj BMW M2 Coupé karakteres BMW M-stílusjegyei a modell kivételes teljesítményére utalnak, miközben a BMW M modellcsalád legfiatalabb tagja azonnal felismerhető általuk: a hatalmas légbeömlőkkel szerelt első lökhárítónak, az erőtől duzzadó kerékjárati íveknek, a jellegzetes M-hűtőrácsnak és a négy kipufogóvégződést viselő, széles terpesztésű hátsó kialakításnak köszönhetően. A tökéletes versenypályás képességeket a nagyteljesítményű M fékrendszer, az elektronikusan vezérelt aktív M differenciálmű és a kontrollált driftelések érdekében az M Dinamikus Móddal (MDM - Dynamic Mode) kiegészített dinamikus menetstabilizáló rendszer (DSC – Dynamic Stability Control) garantálja.

Az egyes autómodellek videojátékba integrálása a BMW Group átfogó marketingstratégiájának szerves része. Mint ilyen, a vállalatcsoport klasszikus és jelenlegi modelljeit a rajongók nem csupán poszterként és ízelítőként nézegethetik, de vezetésüket teljes mértékben át is élhetik a képernyők előtt.

4573 03

A BMW és a Need for Speed™ együttműködéséből mindkét partner profitál. A vadonatúj BMW M2 Coupé piaci bevezetés előtti vezethetősége a játék marketingtevékenységének fontos része, miközben a BMW széleskörű rajongótáborának már azelőtt lehetőséget biztosít az új sportoló kvalitásainak feltérképezésére és az általa kínált abszolút vezetési élmény átélésére, hogy a modell megérkezne az utakra.

„A BMW M a nagyteljesítményű sportautók nyújtotta szenvedély és varázslat szimbóluma, a Need for Speed™ pedig tökéletes platform ahhoz, hogy a BMW M modellcsalád legendás képviselőin túl a vadonatúj, izgalmas BMW M2 Coupé teljesítményét is a rajongók elé tárjuk, már a modell piaci bevezetése előtt” - fogalmazott Dr. Steven Althaus, a BMW Group marketingstratégiájának és a BMW márkamenedzsmentjének igazgatója. „Az Electronic Arts-szal kötött együttműködésünk ismét azt bizonyítja, hogy a modern marketingeszközök időről időre új távlatokat nyitnak meg” - tette hozzá.

„Rendkívüli mód örülünk a BMW-vel megkötött partnerségnek, annak pedig különösen, hogy a Need for Speed™-ben debütál a vadonatúj BMW M2 Coupé. Szoros együttműködésünk az autógyártókkal mindig is kulcsfontosságú volt számunkra, hogy olyan hiteles élményt adhassunk a rajongóinknak, amilyet elvárnak tőlünk. A BMW hihetetlenül segítőkész volt abban, hogy ezúttal is elérhessük ezen célunkat” - mondta Edd Newby-Robson, a játékot készítő Ghost Games™ marketingigazgatója.

* Az üzemanyag-fogyasztási adatokat az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az értékek a gumiabroncs-típusok függvényében változnak.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER