2013. április 06. szombat, 14:08

 

Együttműködési szerződést írt alá a BMW Financial Services valamint a Merkantil Bank Zrt., amelynek értelmében az OTP Csoporthoz tartozó Merkantil lesz ezentúl a bajor konszern hivatalos finanszírozó partnere a magyar piacon.

A kooperáció célja a BMW és MINI hivatalos márkakereskedéseiben eladott személyautók és motorkerékpárok lízing, hitel és bérlet formájában történő finanszírozása magán- és vállalati ügyfelek számára.

bmw-finanszirozas-merkantil-bank

A BMW csoport világszerte saját pénzintézetén keresztül igyekszik finanszírozási szolgáltatásokat kínálni ügyfelei számára, de a kelet-közép európai piacokon egyelőre nincs jelen saját pénzügyi leányvállalattal. Ezekben az országokban helyi lízingcégekkel köt kooperációs szerződést a minél szélesebb körű ügyfélkiszolgálás érdekében.

A BMW Financial Services és a Merkantil Bank biztosak benne, hogy a prémium szegmens világszerte vezető márkájának és a magyar lízingpiac legeredményesebb cégének együttműködése révén tovább javul a BMW csoport magyarországi szolgáltatásainak színvonala.

A BMW Magyarország, a BMW csoport leányvállalataként, a BMW, MINI személyautók és BMW motorkerékpárok hivatalos magyarországi importőre. A cég 2012-es eladási eredményei több, mint 20%-ös növekedést mutatnak az előző évhez képest.

bmw-eladasi-eredmenyek


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER