2011. december 07. szerda, 18:21

 

ÖsszeEsküvők kezébe kerültek a Fiat Magyarország autói. A TV2 népszerű, esti műsorának sztárjai a Gyermekétkeztetési Alapítvány által támogatott lágymányosi Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium alsó tagozatos diákjait lepték meg.

Fiat-Osszeeskuvok-Mikulas

ÖsszeEsküvésükbe a Mikulást is bevonták: a gyerekek csizmájába szánt meglepetéseket egy piros Alfa Romeo Gulietta és egy szintén a Télapó színeit viselő Alfa Romeo Mito szállította az alapítvány központjába.
Virgácsot senki sem kapott – az ÖsszeEsküvők a Fiat Magyarország támogatásával sok-sok meglepetéssel teli csomagot adtak át mintegy 30 gyermeknek. A délutáni ünnepség közös játékkal, beszélgetéssel telt. A találkozáskor a TV2 forgatócsoportja is jelen volt.
„A Fiat Magyarország azért határozta el, hogy a celebek közreműködését kéri az ajándékozáshoz, mert szerette volna felhívni a figyelmet a gyermekek helyzetére, ami a magyarországi média segítsége nélkül szinte elképzelhetetlen” - jelentette ki Stekl László.

Fiat-Osszeeskuvok-tv2-Mikulas

A Fiat Magyarország ügyvezetője úgy véli: bármilyen helyzetben is legyen az ország, és bármilyen kihívásokra is kell választ találniuk a gépjármű kereskedőknek, Magyarországon mindenkinek kötelessége lépéseket tenni azért, hogy gyermekeink soha ne hajtsák álomra a fejüket éhesen.
Az ÖsszeEsküvők a Mikulás szánját helyettesítő két Alfa Rómeót az ajándékozás után nem tarthatták meg. A TV2 műsorának győztes álompárja azonban egy Lancia Ypsilon boldog tulajdonosa lehet a Fiat Magyarország jóvoltából. Az SMS-t küldő nézők között pedig egy Fiat Punto 150-es személygépkocsi talál majd gazdára.

Fotók: Vezda László


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER