2013. március 04. hétfő, 14:43

 

A 2012-es Genfi Autószalonon a Nissan Invitation tanulmányautó volt a rendezvény egyik sztárja. Most, 2013-ban az elképzelés testet öltött az új Nissan Note formájában.

nissan-note-genfi-autoszalon

A B szegmens meghódítására induló új Note a vonzó megjelenés és a technológiai elemek ötvözésével készült, az Invitation számos forma- és stíluselemének továbbgondolásával. Ahogy az új modell elfoglalja helyét itt, a genfi standon, világosan látszik, hogy megjelenése legalább olyan hatásos lesz, mint koncepcióbeli elődjéé.

uj-nissan-note

Az új Note markáns megjelenést és izgalmat hoz abba a szegmensbe, ahol a stílus a siker nélkülözhetetlen kellékévé vált. A B szegmens ügyfeleinek fokozódó igényeit szem előtt tartva a Nissan egy olyan autót hozott létre, amely az elegáns, könnyedén sikló vonalakat merész részletekkel ötvözi. A stílust és a formát az Invitation tanulmányautó ihlette, az új Note kialakítása ennek megfelelően energikus.

nissan-note-uj

Az új Note abból a szempontból is követi a Nissan hagyományait, hogy izgalmas technológiákat vezet be a piac egy új területén. Az ügyfelek a mindennapos vezetéshez igazodó és hasznosan alkalmazható, innovatív megoldások sokaságát élvezhetik ki.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER