2012. január 19. csütörtök, 15:09

 

A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) idén úgy döntött, hogy az európai piacon kezdi meg egy vadonatúj modell globális bevezetését. A márciusi Genfi Autószalon lesz a helyszíne egy 2012-ben bevezetendő, stratégiai fontosságú, innovatív prémium modell világpremierjének; a közönség egy olyan autót láthat majd, amely a Mitsubishi formanyelvének fokozatos átalakulását tükrözi.

Új generáció
Ez a bemutató nyitja meg a Mitsubishi Motors új generációs, globális modelljeinek sorát, amelyek az MMC “Ugrás 2013-ba” című üzleti tervének jegyében születnek, zöldebb és globálisabb jövőt teremtve a Mitsubishi számára.
A személyautókból, crossoverekből, SUV-okból álló komplett kínálat fokozatosan alkalmazza a vállalat megújult formanyelvét.

E megújult dizájnirányzat folyamatosan formálódik, hiszen eleve nyílt dizájn-koncepcióként álmodtuk meg, hogy rugalmasan alkalmazhassuk az egyes járművekre. Az egyszerre kifinomult és szembeötlő formavilág legfontosabb vizuális feladata, hogy hűen tükrözze a Mitsubishi technológia iránti elkötelezettségét – azt a közel egy évszázados tradíciót, ami meghatározza a vállalat szemléletmódját, s aminek eredményeként olyan eredmények születtek, mint a közelmúltban bemutatott i-MiEV, a 4N1 Clean Diesel motor, a Zöld Műanyagok, vagy a jövőre bemutatkozó PHEV technológiák, amelyeknek alapja az elektromos hajtás terén megszerzett tudás. E tapasztalat eredményeként született meg az i-MiEV, amit bízvást tekinthetünk a közeljövőben jelentős áttörést jelentő csúcstechnológiák előfutárának…


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER