Címkék: Frankfurti Autószalon | Toyota

2015. szeptember 02. szerda, 06:35

 

A közelgő Frankfurti Autószalonon (sajtónapok: szeptember 15-16., közönségnapok: szeptember 19-27.) két meghatározó tematika uralja a Toyota standját. Az egyik a Toyota Hybrid modellkínálatának töretlen bővülése; a másik a Toyota Safety Sense aktív biztonsági technológia bevezetésének és demokratizálásának folytatása.

A Toyota kiállítási területének egyértelmű sztárja az új generációs Prius lesz, amely Frankfurtban ünnepli világpremierjét. Ugyanakkor szintén itt mutatkozik be először az európai közönségnek az új RAV4 Hybrid, valamint itt tartja világpremierjét a második Toyota C-HR Concept hybrid crossover tanulmányautó.



A Toyota folytatja a Toyota Safety Sense technológia bevezetését a modellkínálatának teljes palettáján, Frankfurtban bemutatkozik a rendszer második kiadása, amely a már eddig is elérhető funkciókat (Ütközés előtti biztonsági rendszer, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, jelzőtábla-felismerő rendszer, valamint automatikus távolsági világítás) gyalogosfelismeréssel, valamint adaptív sebességtartó rendszerrel egészíti ki.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER